otok Vis

Ponešto o Komiži - stara ribarska tradicija

otok Vis

Komiža je mjesto smješteno u dubokoj uvali na istočnoj strani otoka Visa, čija je obala okružena velikim šljunčanim plažama (Kamenica, Gusarica, Nova pošta, Velo žalo). Komiža nudi odlične sadržaje posjetiteljima: kvalitetan privatni smještaj, apartmane, sobe, restorane i konobe, brojna kulturna i povijesna zdanja - samostan benediktinaca Muster, utvrdu Komuna. Poznata je i po svojoj ribarskoj tradiciji i vinovoj lozi.

Ako ste u Komiži ne zaboravite posjetiti Modru špilju na susjednom otoku Biševo i nekoliko uzbudljivih izleta oko otoka ili na manje otočiće. Ako ronite, zanimljive su olupine brodova u akvatoriju Komiže i Visa do kojih možete doći s nekim od lokalnih ronilačkih centara.

map

Ako Vas zanima ronjenje, iznenadit će Vas brod olupina u regiji Komiže i Visa do kojih se može doći sa lokalnim ronilačkih klubova. Njegova blaga klima, bujna mediteranska vegetacija i mogućnost lova zečeva i fazana, čini Vis atraktivnim i zimi.

Možete nas naći i uz pomoć ove mape →

O nama

Provedite ugodan i zanimljivi godišnji odmor u našem privatnom smještaju koji vam nudimo na dvije različite lokacije. Možete birati između studio apartmana sa tri zvjezdice (starstarstar) i 2 krevetnih i 3 krevetnih soba.

Komiža privatni smještaj uz more

Naša lokacija uz obalu mora

Adresa: Obala pape Aleksandra III / 5

To je nedavno renovirana tipična Dalmatinska kamena kuća koja se nalazi na samoj obali mora, blizu plaža i centra mjesta te lokalne marine. U neposrednoj blizini je nekoliko dobrih restorana, konoba, kafića i trgovina, kao i pekarne. saznaj više →

Komiža smještaj pored glavne plaže

Naša lokacija blizu glavne plaže

Adresa: Don Mihovila Pavlinovića 3

Naša druga lokacija je na drugoj strani uvale, blizu hotela i glavne plaže Gusarice. To je isto nedavno renovirana kamena kuća udaljena 30 metara od mora, na glavnom je putu od hotela prema centru i u blizini dviju poznatih konoba.saznaj više →